Actorul Dwayne Johnson şi-a lăsat amprentele în cimentul de la Hollywood

TCL-Chinese-TheatreActorul american Dwayne Johnson, supranumit „The Rock”, şi-a lăsat amprentele mâinilor şi picioarelor în cimentul din faţa cinematografului TCL Chinese Theatre din Hollywood.

În timpul acelei ceremonii, starul hollywoodian, fost campion de wrestling devenit actor, a spus că Steven Spielberg este unul dintre „idolii” săi şi i-a mulţumit celebrului regizor pentru faptul că i-a trimis o scrisoare de felicitare cu puţin timp înainte de eveniment.

Dwayne Johnson, în vârstă de 43 de ani, a devenit în ultimii ani unul dintre actorii care generează cele mai mari încasări la Hollywood, în principal graţie evoluţiei sale spectaculoase din filmele francizei „Furios şi iute”. Cel mai recent opus din această serie, “Furios şi iute 7”, a generat deja încasări de 1,4 miliarde de dolari pe plan mondial.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI