Turneul lui Taylor Swift ar putea aduce economiei britanice un câştig de 1,2 miliarde de dolari

Turneul lui Taylor Swift în Marea Britanie ar putea aduce economiei britanice un câştig de 1,2 miliarde de dolari. Estimarea aparţine experţilor băncii britanice Barclays. Celebra cântăreaţă face un turneu mondial numit Eras Tour.

Experţii estimează că fanii lui Taylor Swift vor cheltui în medie peste 1.000 de dolari (848 de lire sterline) pentru a o vedea pe cântăreaţă în Marea Britanie, anunţă CNBC.

Datele băncii britanice au arătat că deţinătorii de bilete Eras Tour vor plăti de peste 12 ori costul mediu al unei ieşiri în Marea Britanie (67 lire sterline) şi mai mult de dublu faţă de suma cheltuită pentru a participa la o nuntă din Marea Britanie (398 lire sterline).

În calcul au fost incluse preţul biletelor, al cazării, al călătoriei şi al hainelor purtate la concert. De asemenea, au fost luate în calcul mâncarea şi suvenirurile.

Aproape 1,2 milioane de persoane vor asista la concertele lui Swift din Marea Britanie. Acestea se vor desfăşura pe parcursul a 15 nopţi pe patru stadioane.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI