Volodimir Zelenski a mers la Harkov în apropierea noii linii a frontului

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a călătorit în oraşul Harkov pentru a vorbi cu militarii şi cu autorităţile din zonă. Regiunea este atacată de ruşii care au deschis o nouă linie de front. Liderul ucrainean a descris situaţia drept extrem de dificilă.

Volodimir Zelenski a inspectat zona şi a avut o întâlnire cu militarii. El a descris situaţia ca fiind extrem de dificilă, deşi „controlată în general”, potrivit Sky News.

Lupte grele se dau la zeci de kilometri distanţă de Harkov. Ucrainenii încearcă să respingă atacurile ruşilor din jurul oraşului Vovceansk.

„Planurile inamicului de a pătrunde mai adânc în oraşul Vovcensk şi de a obţine un punct de sprijin acolo au fost dejucate”, a spus statul major ucrainean printr-un comunicat.

Etichete:

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI