La USV, Salonul internaţional de carte Alma Mater Librorum, ediţia a X-a

„Cartea care ne uneşte”

Ieri, la Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava, a început cea de-a X-a ediţie a Salonului internaţional de carte Alma Mater Librorum, manifestare jubiliară care se desfăşoară, şi astăzi, în format hibrid (online / onsite), sub genericul „Cartea care ne uneşte”.

Invitatul de onoare al acestei ediţii este editura Druk Art de la Cernăuţi.

Standurile editurilor din ţară şi de peste hotare, cu diversificate oferte de carte din toate domeniile de activitate, pot fi vizitate în holul central corp A al USV; conferinţele dedicate evenimentului sunt ţinute în Sala de lectură „Mihail Iordache”, Galeria de artă (corp A) şi Sala de lectură „Publicaţii economice şi inginereşti” (corp E) ale USV. Aici au fost programate lansari de carte, expoziţii, oferte de carte, dialoguri între cititori, autori, universitari şi reprezentanţi ai editurilor prezente la Suceava în zilele de 16 – 17 mai a.c.

Salonul internaţional de carte Alma Mater Librorum este organizat de Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava şi de Biblioteca USV.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI