Lăcrămioara Tofan, manager de relaţii cu clienţii, e alături de echipa lui Lucian Harşovschi:

Lucian a dovedit, dovedeşte şi va dovedi!

Tofan Lăcrămioara este un om echilibrat şi împlinit. Echilibrul l-a primit de la părinţii săi, pentru că a simţit că este iubită necondiţionat, iar împlinirea o simte prin copilul şi soţul său.

Are 39 de ani şi este manager de relaţii cu clienţii. Este o persoană activă, într-o continuă mişcare, lucrează cu oamenii de peste 15 ani şi mereu a încercat să înveţe câte puţin de la fiecare. Îi place să lucreze în echipă şi să pună umărul la treabă pentru a construi lucruri frumoase, motiv pentru care a ales să intre în echipa noastră.

„O schimbare va avea loc pe 9 iunie, tocmai de aceea îl susţin pe Lucian ca primar al municipiului Suceava. Este OMUL cu experienţa şi determinarea de care Suceava şi sucevenii au nevoie! Lucian a dovedit, dovedeşte şi va dovedi!”

Lucian Harşovschi i-a mulţumit pentru încredere.

„Mulţumesc, Lăcrămioara, pentru încredere. Împreună vom dovedi că suntem echipa potrivită pentru Suceava. Împreună reuşim!” a transmis Lucian Harşovschi.

| Comandat de PNL Filiala Suceava, cod AEP 21240015

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI