În sucursala unei bănci din Câmpulung Moldovenesc

O femeie a murit după ce a suferit un stop cardio-respirator

O femeie de 48 de ani, din Suceava, care a suferit un stop cardio-respirator pe când se afla în sediul unei bănci din Câmpulung Moldovenesc, a murit la spitalul din localitate unde i s-au aplicat, fără succes, manevre de resuscitare.

Potrivit datelor din anchetă, femeia de 48 de ani, din Suceava, se internase în data de 8 mai 2024 la Spitalul de Psihiatrie Câmpulung Moldovenesc din cauză că suferea de insomnie.

Miercuri, 15 mai, la ora 14:00, ea a ieşit din incinta Spiralului de Psihiatrie, precizând că intenţionează să se deplaseze la o instituție bancară, deoarece are nevoie să retragă bani lichizi.

În timp ce se afla în sediul instituţiei bancare, femeii i s-a făcut rău. Angajaţii băncii au condus-o la toaletă, dar acolo femeia şi-a pierdut cunoştinţa. A fost solicitată imediat intervenţia ambulanţei, personalul medical ajuns la faţa locului transportând-o pe femeie la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc unde i s-au aplicat manevre de resuscitare, fără succes…

În acest caz urma a se efectua necropsia, pentru stabilirea cauzei decesului. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI