Anunţuri de mica publicitate

22 ianuarie 2021

 DECESE

Cenaclul vămean „Nectarie” a rămas mai sărac cu un membru, a plecat pentru totdeauna dintre noi decanul nostru de vârstă, Simion Tudurean. Condoleanţe familiei şi celor care l-au considerat aproape. Îi vom păstra amintirea pentru totdeauna. Preşedinte, Ioan Mugurel Sasu.

Pe 18 ianuarie 2021 s-au împlinit şase săptămâni de la trecerea în eternitate a soţului meu drag, CEZAR STRĂCHINESCU. Anii frumoşi petrecuţi cu tine i-am înlocuit cu durere şi lacrimi, iar dragostea pe care mi-ai oferit-o va rămâne mereu în amintirea mea!

DIVERSE

ANUNŢ PUBLIC PRIVIND DECIZIA ETAPEI DE ÎNCADRARE. S.C. DEMO-TECH INVEST S.R.L. din mun. Suceava, str. Cernăuţi, nr. 99, camera 30, jud. Suceava, titular al proiectului CONSTRUIRE LOCUINŢĂ COLECTIVĂ CU UN REGIM DE ÎNĂLŢIME DE D+P+2E, LOCURI DE PARCARE, ÎMPREJMUIRE, SISTEMATIZARE VERTICALĂ, BRANŞAMENTE/RACORDURI, ORGANIZARE DE ŞANTIER ŞI OBŢINERE AUTORIZAŢIE DE CONSTRUIRE, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Suceava, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul menţionat, propus a fi amplasat în mun. Suceava, str. Gheorghe Doja, f.n., jud. Suceava. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Suceava din municipiul Suceava, str. Bistriţei, nr. 1A, în zilele de luni-joi, între orele 8 – 15, şi vineri, între orele 8 – 13, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmsv.anpm.ro. Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a Agenţiei pentru Protecţia Mediului Suceava.

INFORMARE: Această informare este efectuată de: ORAŞUL FRASIN, JUDEŢ SUCEAVA, ce intenţionează să solicite de la Direcţia Apelor SIRET Bacău – S.G.A. Suceava (Suceava, str. Universităţii, nr. 48) aviz de gospodărire a apelor pentru realizarea lucrărilor REALIZAREA BRANŞAMENTULUI DE APĂ LA ŞCOALA GIMNAZIALĂ DOROTEIA DIN ORAŞUL FRASIN, JUDEŢUL SUCEAVA. Această solicitare de aviz este conformă cu prevederile Legii apelor nr. 107/1996, cu modificările şi completările ulterioare. Persoanele care doresc să obţină informaţii suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa menţionată. Totodată, persoanele care doresc să transmită observaţii, sugestii şi recomandări se pot adresa solicitantului şi la S.G.A. Suceava, după data de 29.01.2021.

Print Friendly, PDF & Email

Sumarul ediţiei: