Anunţuri de mica publicitate

21 octombrie 2019

DECESE

Sincere condoleanţe familiei Bilic în aceste momente grele pricinuite de decesul celui care a fost BILIC ANANIA! Dumnezeu să-l odihnească în pace! Vecinii de scară, bl. 11, M. Viteazu

Familia îndurerată anunţă trecerea în veşnicie a celui care a fost Marian Radu, iubit soţ şi tată. Trupul neînsufleţit este depus la Biserica Înălţarea Domnului de la Cimitirul Pacea Nou. Înmormântarea va avea loc marţi, 22 octombrie 2019, la ora 12:30.

ANGAJĂRI

Societate comercială angajează tehnolog specializat în industria berii. CV-uri la adresa berarulbucovi-nean@gmail.com. Relaţii la telefon 0769.081615

VÂNZĂRI

Vând pui curcan, 1kg, rasă grea, vaccinaţi şi deparazitaţi. La maturitate ajung la 25-30kg. Preţ 30 lei/buc. Asigurăm asistenţă de creştere şi furaje. Tel. 0748.084648

Vând vilă+anexe în Sf. Ilie Nou, complet mobilată şi utilată. Tel. 0758.266 283.

Vând teren 66 ari, casă bătrânească, beci, fântână, şură, lângă biserică, sat Mitocu Dragomirnei. Negociabil. Tel. 0749.463948

 

DIVERSE

ANUNŢ: Această informare este efectuată de către COMUNA IASLOVĂŢ ce intenţionează să solicite de la Direcţia Apelor SIRET Bacău – S.G.A. Suceava (Suceava, str. Universităţii, nr. 48) aviz de gospodărire a apelor pentru investiţia SCHIMBAREA AMPLASAMENTULUI SURSEI DE APĂ ŞI A STAŢIEI DE TRATARE DE PE RAZA ORAŞULUI MILIŞĂUŢI (MALUL PÂRÂULUI SUCEAVA) CU PUŢURI DE SUPRAFAŢĂ, PE RAZA COMUNEI IASLOVĂŢ, CU PUŢURI DE FORARE DE ADÂNCIME, AMPLASAMENT MOVILA ŞI CONTINUARE LUCRĂRI LA REŢEAUA DE DISTRIBUŢIE APĂ. Această solicitare de aviz este conformă cu prevederile Legii apelor 107/1996, cu modificările şi completările ulterioare. Persoanele care doresc să obţină informaţii suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa menţionată. Totodată, persoanele care doresc să transmită observaţii, sugestii şi recomadări se pot adresa solicitantului şi la S.G.A. Suceava, după data de 18.10.2019.

ANUNŢ: S.C. CARPATHIAN SPRINGS S.A. Vatra Dornei anunţă intenţia obţinerii avizului de gospodărire a apelor pentru ÎNTOCMIRE PUZ – CONSTRUCŢIE HALĂ DE PRODUCŢIE – ÎMBUTELIERE APĂ MINERALĂ, amplasat în localitatea Coverca, comuna Panaci, jud. Suceava. Observaţiile se depun la sediul S.G.A. Suceava.

ANUNŢ PUBLIC: S.C. INTERSID S.R.L., titular al proiectului PUZ PENTRU CONSTRUIRE PENSIUNE TURISTICĂ CU SPRIJINUL FONDURILOR EUROPENE ÎN SAT PLUTONIŢA, ORAŞ FRASIN, JUD. SUCEAVA, anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de obţinere a avizului de mediu pentru proiectul mai sus menţionat. Informaţiile privind potenţialul impact asupra mediului, al proiectului propus, pot fi consultate la sediul A.P.M. Suceava, str. Bistriţei, nr. 1A.

S.C. ACTIV MSN CONSTRUCT S.R.L. anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru EXTINDERE CONDUCTĂ DE DISTRIBUŢIE SUBTERANĂ PE 100HD SDR11 GAZE NATURALE PRESIUNE REDUSĂ ŞI 4 x RACORD (BRANŞAMENT) SUBTERAN INDIVIDUAL PE 100HD SDR11 GAZE NATURALE PRESIUNE REDUSĂ CU PRM LA CAPĂT amplasat în localitatea Lisaura, jud. Suceava, pe strada Gheorghe Mihuţă, nr. 91C2, 91C4, 91C6, 91C7. Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului A.P.M. Suceava, str. Bistriţei, nr. 1A. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului A.P.M. Suceava.

ANUNŢ: S.C. CĂRĂMIDA M.C.V. S.R.L. Botoşani anunţă intenţia obţinerii avizului de gospodărire a apelor pentru exploatarea agregatelor minerale din perimetrele DOLHASCA FURNICA şi DOLHASCA LA MARANDA, amplasată în albia râului Siret, în extravilanul oraşului Dolhasca, jud. Suceava. Observaţiile se depun la sediul S.G.A. Suceava.

INFORMARE: Această informare este efectuată de S.C. INTERSID S.R.L., din oraş Botoşani, ce intenţionează să solicite de la S.G.A. Suceava aviz de gospodărire a apelor pentru ÎNTOCMIRE PUZ ÎN VEDEREA INTRODUCERII ÎN INTRAVILAN A SUPRAFEŢEI DE 22.859 MP ÎN VEDEREA CONSTRUIRII UNEI PENSIUNI TURISTICE, CU SPRIJINUL FONDURILOR EUROPENE, ÎN ORAŞ FRASIN. Această solicitare de aviz este conformă cu prevederile Legii apelor nr. 107/1996, cu modificările şi completările ulterioare. Persoanele care doresc să obţină informaţii suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărirea apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa menţionată. Totodată, persoanele care doresc să transmită observaţii, sugestii şi recomandări se pot adresa solicitantului şi la S.G.A. Suceava, după data de 21.10.2019.

ANUNŢ PUBLIC PRIVIND DECIZIA ETAPEI DE ÎNCADRARE: PRIMĂRIA SIMINICEA, din Siminicea, judeţul Suceava, titular al proiectului EXTINDERE DE REŢELE GAZE NATURALE, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Suceava, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul menţionat, propus a fi amplasat în comuna Siminicea, jud. Suceava. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Suceava, din mun. Suceava, str. Bistriţei, nr. 1A, în zilele de luni-joi, între orele 8.00-15.00, şi vineri, între orele 8.00-13.00, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmsv.anpm.ro. Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a Agenţiei pentru Protecţia Mediului Suceava.

INFORMARE: Această informare este efectuată de D.G.A.S.P.C. SUCEAVA ce intenţionează să solicite de la S.G.A. Suceava (Suceava, str. Universităţii, nr. 48) aviz de gospodărirea apelor pentru: LUCRĂRI PENTRU EXECUŢIE PLATFORMĂ DESHIDRATARE/DEPOZITARE NĂMOL DE LA STAŢIA DE EPURARE LA C.R.R.N. SASCA MICĂ, localitatea Sasca Mică, com. Cornu Luncii, C.F. 30066, jud. Suceava. Această solicitare de aviz este conformă cu prevederile Legii apelor nr. 107/1996, cu modificările şi completările ulterioare. Persoanele care doresc să obţină informaţii suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărirea apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa menţionată. Totodată, persoanele care doresc să transmită observaţii, sugestii şi recomandări se pot adresa solicitantului şi la S.G.A. Suceava, după data de 18.10.2019.

Print Friendly, PDF & Email

Sumarul ediţiei: