Anunţuri de mica publicitate

23 iulie 2021

ANGAJARI

S.C. GECRIS BUCOVINA HOTEL ORIZONT Suceava angajează cameristă. Tel.

S.C. LACTO BOROAIA S.R.L., fabrică de brânzeturi, angajează muncitor cu aptitudini şi cunoştinţe de mecanică, pentru postul de operator utilaje. Relaţii la tel. , sau la sediul firmei: Bărăşti, nr. 32B, com. Boroaia. Se oferă salariu motivant, instruire şi formare la locul de muncă.

  

VANZARI

Vând, construiesc, recondiţionez CAVOURI, CRUCI, MONUMENTE din granit şi marmură. Mă deplasez la toate cimitirele din judeţ. Tel.

 

CUMPARARI

Cumpăr avantajos crăci de răşinoase. Telefon:

PIERDERI

Pierdut carte de identitate nr. J553666, nr. înmatriculare SV 24 POP. O declar nulă.

DIVERSE

ANUNŢ: În ziua de duminică, 25 iulie 2021, la Mănăstirea Bogdăneşti, cu prilejul hramului acestui sfânt locaş, va avea loc un moment patriotic de cinstire a voievozilor Dragoş şi Bogdan I Întemeietorul Moldovei. Vă aşteptăm cu drag!

ANUNŢ PUBLIC PRIVIND DEPUNEREA SOLICITĂRII DE EMITERE A AUTORIZAŢIEI DE MEDIU: S.C. CASA CĂLIN AGROTURISM BUCOVINA S.R.L. din comuna Vama, judeţul Suceava, anunţă intenţia depunerii solicitării de emitere a autorizaţiei de mediu pentru activitatea de FACILITĂŢI DE CAZARE PENTRU VACANŢE ŞI PERIOADE DE SCURTĂ DURATĂ – punct de lucru amplasat în comuna Vama, sat Strâmtura, strada Horia, numărul 1, judeţul Suceava. Observaţiile şi contestaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Suceava, str. Bistriţei, nr. 1A, fax 0230.514059.

Această informare este efectuată de CIOBÎCA EMANUEL ce intenţionează să solicite de la S.G.A. Suceava (str. Universităţii, nr. 48, Suceava) aviz de gospodărirea apelor pentru “CONSTRUIRE SPĂLĂTORIE” în comuna Cacica, judeţul Suceava. Această solicitare de aviz este conformă cu prevederile Legii apelor nr. 107/1996, cu modificările şi completările ulterioare. Persoanele care doresc să obţină informaţii suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărirea apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa menţionată. Totodată, persoanele care doresc să transmită observaţii, sugestii şi recomandări se pot adresa la S.G.A. Suceava, după data de 02.08.2021.

Print Friendly, PDF & Email

Sumarul ediţiei: