Preluare anunturi de MICA PUBLICITATE

 ANUNȚURI DE MICA PUBLICITATE – PUBLICARE ÎN EDIȚIA TIPĂRITĂ. PUBLICA ANUNTUL TAU, ACUM! PLATA CU CARDUL!

Selectați  categoria anunțului dv. dintre opţiunile de mai jos și veți fi redirecționat spre o pagină PAYDEMIC, firmă parteneră. Completați textul anunțului, selectați data sau datele de publicare. Achitarea serviciului se face, în siguranță, cu cardul. Anunțul va fi publicat conform specificațiilor dv. în edițiile print și online ale ziarului Crai nou Suceava.

IMPORTANT: ediția print nu apare sâmbăta, duminica și în zilele de sărbători legale. În aceste zile, anunțurile pot apărea doar în ediția online.

Anunțurile pentru a doua zi se primesc până la ora 15.00, iar cele trimise sâmbăta și duminica pot fi publicate în ediția print a zilei de marți.

 DECESE, CONDOLEANTE, COMEMORARI  LOCURI DE MUNCA
 PIERDERI ACTE  ADUNARI GENERALE / CONVOCATOARE
 IMOBILIARE  LICITATII
 DIVERSE (MEDIU, SGA, AUTORIZATII etc)  AUTO VANZARI / CUMPARARI
 VANZARI  CUMPARARI
 CITAȚII  ANIVERSĂRI

Pentru orice informații, ne puteți contacta la tel. 0230-214723, luni-vineri, între orele 9-15. Biroul de mică publicitate este deschis, luni-joi, între orele 9-16, iar vineri, între orele 9-15.  CONTACT:  publicitate@crainou.ro sau  0230-21.47.23;  0749-45.85.70.

ATENȚIE!

Clientul răspunde de corectitudinea anunțului transmis și a opțiunilor selectate, precum și de acuratețea datelor personale furnizate sistemului automat de preluare și plată a anunțurilor.  Scrieți anunțul corect și complet, fără a lipi cuvintele între ele, astfel încât sistemul să le poată contabiliza corect.

În cazul persoanelor juridice, trebuie bifată opțiunea aferentă și completate câmpurile solicitate în formular.

DE REȚINUT: Numărul minim de cuvinte taxate este 10.

• Fotografia trebuie încărcată în sistem și trebuie selectată opțiunea aferentă fotografiei din meniu, care implică și plata pentru apariția fotografiei. Dacă nu se selectează opțiunea și nu se face plata, fotografia nu va fi publicată.

• Scrieți anunțul cu litere normale și selectați opțiunea de „Text îngroşat” sau „Chenar” din sistem, dacă doriți ca acesta să apară scris astfel, cu plata aferenta acestor optiuni.

• Anunțurile care contravin exprimării decente sau care încalcă legislația privitoare la discriminare nu vor fi publicate.

• Sumele încasate prin platforma electronică de plată aferente anunțurilor care încalcă oricare dintre condițiile de utilizare menționate mai sus nu vor fi returnate.

Notă GDPR

Clienții care oferă informații cu caracter personal prin intermediul platformei își dau implicit consimțământul ca datele lor să fie colectate și prelucrate de către furnizor pentru prestarea în condiții optime a serviciilor, precum și în scopuri de marketing, inclusiv marketing direct, cu respectarea și fără a fi prejudiciate drepturile persoanei vizate în contextul prelucrării datelor cu caracter personal, respectiv informarea persoanei vizate, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție asupra datelor, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a se adresa justiției. Totodată, clientul are dreptul să se opună prelucrării datelor personale care îl privesc și să solicite ștergerea datelor. Pentru exercitarea oricăruia dintre aceste drepturi, clientul se poate adresa cu o cerere scrisă în acest sens, datată și semnată, la adresa Mihai Viteazul nr. 32, Suceava, jud. Suceava.

SUMARUL EDIȚIEI