Păltinoasa este un exemplu de administraţie publică performantă, iar Eduard Wendling, un primar devotat comunităţii

Aproximativ 800 de persoane au participat, la căminul cultural din Păltinoasa, la întâlnirea cu primarul Eduard Wendling şi echipa PSD Suceava, unde am vorbit despre viitorul localităţii lor.

Erau atât de mulţi, încât o bună parte dintre ei au urmărit discuţia de afară, din faţa căminului.

Le-am mulţumit pentru prezenţă şi i-am mulţumit înainte de toate lui Eduard, pentru că a ales să facă parte din echipa mea, recunoscându-le celor prezenţi că am luat cel mai bun primar de la liberali.

Un primar care a rezolvat problema iluminatului public, a podurilor şi podeţelor din comună, care a renovat dispensarele, a asigurat un sistem performant de siguranţă publică, reducând numărul infracţiunilor, şi a betonat 50% din drumurile comunale.

Ar fi finalizat lucrările la 100% dintre drumuri dacă nu ar fi fost necesară modernizarea reţelei de apă, care a fost preluată subdimensionată.

Astăzi, la Păltinoasa, oamenii au apă chiar şi 48 de ore fără curent electric.

În schimb, Eduard are deja un proiect pentru asfaltarea celorlalte drumuri comunale şi urmează să semneze contractul pentru finanţare.

Important este şi faptul că, după foarte mulţi ani de aşteptare, în care au avut primăria într-o sală de sport, locuitorii comunei Păltinoasa au aflat că în sfârşit proiectul primarului Wendling pentru un sediu nou a primit undă verde şi în curând vor începe lucrările.

L-am sprijinit şi eu, şi echipa PSD, pentru că actualul preşedinte al Consiliului Judeţean a ignorat pur şi simplu ani la rând comunitatea condusă până nu de mult chiar de un primar liberal.

Păltinoasa este un exemplu de administraţie publică performantă, iar Eduard Wendling un primar devotat comunităţii sale.

Le mulţumesc oamenilor din Păltinoasa pentru primirea caldă şi îi îndemn să fie alături de mine pe 9 iunie, pentru a-l trimite acasă pe cel care i-a amăgit de prea mulţi ani cu declaraţii de dragoste false pentru bucovineni şi pentru Bucovina.

Cu încredere,

Gheorghe Şoldan

 | Comandat de PSD OJ Suceava, CMF 21240002

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI