Gheorghe Flutur le cere sucevenilor „să-l judece după fapte”

> „Puneţi-mă la treabă!” le-a cerut el miercuri, de la Gura Humorului

Colegiul Director Judeţean (CDJ) al PNL Suceava a validat, miercuri după-amiază, la Gura Humorului, candidaturile pentru alegerile locale din acest an şi a stabilit măsuri imediate pentru perioada următoare a campaniei electorale.

În cadrul întâlnirii, preşedintele PNL Suceava Gheorghe Flutur a vorbit laudativ la adresa tuturor candidaţilor validaţi şi le-a transmis să prezinte locuitorilor toate realizările făcute de liberali atât în plan local, cât şi judeţean şi a insistat ca aceştia să vorbească despre faptul că vor începe lucrările la autostrăzile care vor străbate judeţul Suceava, dar şi că CJ Suceava are în vedere realizarea de legături cu viitoare reţea de autostrăzi.

„Dezvoltare, bunăstare şi siguranţă” vor fi cuvintele-cheie ale campaniei electorale a PNL în judeţul Suceava le-a spus Gheorghe Flutur membrilor liberali întruniţi în CDJ.

El a vorbit şi despre atragerea tinerilor spre PNL şi chiar despre lansarea unui „manifest al tinerilor”, după ce s-a constatat că o mare parte a tineretului este atrasă de AUR.

Gheorghe Flutur i-a îndemnat pe liberali să deschidă şi mai mult comunicarea în mediul online şi să transmită mesajele prin intermediului internetului.

S-a stabilit ca în următoarea săptămână să fie strânse semnăturile de susţinere a candidaturilor pentru alegerile locale, dar şi pentru europarlamentare, ţinta minimă fiind de 55.000, din tot judeţul.

„Dacă nu reuşim să strângem în acest timp 55.000 de semnături putem merge acasă” le-a spus Flutur celor prezenţi.

Întrebat de News Bucovina, în finalul şedinţei, cum va strânge semnături de susţinere pentru candidaţii PSD în condiţiile în care PNL candidează pe aceeaşi listă cu PSD la Parlamentul European, Flutur a răspuns: „trebuie să strângi din dinţi ca să strângi semnături”.

Gheorghe Flutur a declarat la finalul şedinţei că PNL se prezintă la start cu liste complete de consilieri locali, o listă completă de candidaţi la primării, cu o listă completă de candidaţi la Consiliul Judeţean şi că el a fost validat în unanimitate să candideze la preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava.

„PNL a câştigat 54 de mandate de primar în 2020. În ultimele săptămâni am avut nouă intrări de primari în PNL şi trei plecări. Au venit primari de la Broşteni, Pojorâta, Mănăstirea Humorului, Marginea, Frătăuţii Noi, Frătăuţii Vechi, Brodina, Fântâna Mare şi Salcea. Ne prezentăm cu 61 de primari în funcţie şi foarte mulţi candidaţi tineri pentru funcţia de primar. Avem opt femei care candidează la funcţia de primar de la Capu Câmpului la Crucea, la Grămeşti, la Ciprian Porumbescu, la Gălăneşti, la Drăguşeni şi mă bucur de acest lucru” a mai spus Gheorghe Flutur.

El a menţionat că „Lista lui Gheorghe Flutur” la Consiliul Judeţean are în primii zece patru doamne. Candidaţi pentru poziţiile de vicepreşedinte al CJ Suceava sunt Irina Vasilciuc, actualul administrator public al judeţului, şi actualul vicepreşedinte Niculai Barbă.

Pe locuri eligibile se află Elena Tătăranu, Şeful secţiei de pediatrie a Spitalului Judeţean, prof. univ. Otilia Clipa de la USV şi av. Dana Mitrea.

„Merg la drum pentru voi dragi suceveni. Am în suflet, pe buze, în minte, pe tălpile pantofilor un kilometraj pregătit pentru dezvoltare, pentru bunăstare şi pentru siguranţa dumneavoastră. Folosiţi-mă, puneţi-mă la treabă! Am făcut-o de fiecare dată. Am atâtea lucruri despre care pot vorbi în fiecare sat, pe fiecare uliţă care au fost făcute în perioada mea. Vă rog să mă judecaţi după fapte şi să veniţi alături de mine ca Suceava să fie reprezentată cu cinste atât aici, cât şi în politica naţională. Sunt omul vostru. Puneţi-mă la treabă!” a transmis Gheorghe Flutur. (N.B.)

2 Comentarii

  1. NU MAI CERSI VOTURI, flutur, esti PENIBIL si EXPIRAT ! GATA ACASA ! PA !

  2. Simirea Constantin says:

    Sunteți cel mai bun președinte PNL din țară și vă urez mult succes și pe viitor.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI