Vasile Juravle va fi viitorul primar al Strajei

> Gheorghe Flutur a arătat că străjenii vor să salveze comuna care a stagnat în ultimii 8 ani

Prim-vicepreşedintele Partidului Naţional Liberal, Gheorghe Flutur, a fost în campanie electorală la Straja, unde Vasile Juravle şi-a lansat candidatura pentru postul de primar din partea liberalilor. Gheorghe Flutur a spus răspicat că, dacă vor fi undeva surprize la aceste alegeri locale, atunci vor fi surprize la Straja.

Străjenii vor să îşi salveze comuna care a stagnat în ultimii 8 ani. Într-o zi de lucru, peste 200 de oameni au participat la această reuniune, vocile strigând în forţă că îl vor din nou primar pe Vasile Juravle. „Şi eu îl vreau primar pe Vasile Juravle pentru că am lucrat foarte bine cu el” a declarat preşedintele CJ Suceava.

„În perioada când el a condus administraţia locală, Straja a fost una dintre comunele cu cele mai multe proiecte. Atunci au fost legate la reţeaua de apă-canal aproape 500 de gospodării şi de atunci nu s-a mai întâmplat nimic. A făcut şi diguri pentru apărarea localităţii Vasile Juravle şi de atunci nu s-a mai făcut nimic. A asfaltat şi drumuri şi de două mandate a stagnat tot. Împreună avem proiecte curajoase de dezvoltare a comunei Straja. Străjenii se uită şi în deal şi în vale şi văd cum administraţiile liberale fac treabă la Vicovu de Sus, la Brodina, la Putna, la Ulma, la Bilca şi vor şi ei acest lucru. O după-amiază superbă în dialog cu cetăţenii comunei m-a făcut să spun că Vasile Juravle va fi viitorul primar al Strajei.”

| Comandat de PNL Filiala Suceava, cod AEP 21240015

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI