Sharon Stone şi Liam Neeson cer ca lui Kevin Spacey să i se permită să revină la actorie

Sharon Stone, Stephen Fry şi Liam Neeson cer ca lui Kevin Spacey să i se permită să revină la actorie, Spacey nu a mai jucat în niciun film din 2017 după ce a fost acuzat de agresiune sexuală. Actorul a respins toate acuzaţiile, iar o instanţă i-a dat dreptate.

Anul trecut actorul a fost găsit nevinovat de toate acuzaţiile de agresiune sexuală împotriva a patru bărbaţi între 2001 şi 2013. În 2022, un tribunal american a respins un proces pentru agresiune sexuală.

Declaraţiile de susţinere au fost făcute de actorii celebri Sharon Stone, Stephen Fry şi Liam Neeson în urma lansării unui documentar despre Spacey. Filmul a prezentat mărturiile unor bărbaţi pe care actorul le-a respins categoric.

„Îmi asum întreaga responsabilitate pentru comportamentul meu din trecut şi acţiunile mele. Dar nu pot şi nu îmi voi asumă responsabilitatea sau nu-mi voi cere scuze cuiva care a inventat lucruri despre mine sau a exagerat poveşti despre mine”, a spus Spacey într-un interviu, potrivit Sky News.

Scrisori de susţinere au mai trimis câştigătorul Oscarului, F Murray Abraham şi Sir Trevor Nunn.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI