Taylor Swift a atras 180.000 de spectatori la cele patru concerte susţinute la Paris

Cele patru concerte ale solistei americane Taylor Swift la Paris, care au marcat începutul turneului său european, au reunit 180.000 de oameni de joi până duminică, a transmis AFP care i-a citat pe organizatori.

Fixat iniţial la 42.000 de spectatori, numărul de locuri a fost mărit la 45.000/concert „pentru prima dată” în istoria sălii de concerte „Paris La Défense Arena”, a declarat vicepreşedinta acesteia, Bathilde Lorenzetti. Dintre aceştia, în jur de 30% au fost străini, inclusiv 20% americani, a declarat ea pentru AFP. Preţurile mari ale biletelor în SUA explică parţial acest aflux. Spectatorii parizieni au cheltuit în medie 180 de euro pentru a-şi obţine biletele, potrivit lui Lorenzetti.

Între repetiţii şi spectacole, Taylor Swift, personalitatea anului 2023 a revistei Time şi echipa ei de 200 de oameni au petrecut zece zile în sala de concerte. Al şaselea turneu al artistei, numit „The Eras Tour”, a început în martie 2023 în Statele Unite şi a parcurs continentul american, Asia şi Australia. Urmează concerte în Suedia, Portugalia, Spania, Marea Britanie, Irlanda, Olanda, Elveţia, Italia, Germania, Polonia şi Austria.

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI