În timp ce colecta lemne de foc

Un bărbat din Mălini a murit prins între doi arbori

Un bărbat din Mălini a murit, miercuri, într-o exploatare forestieră unde merse să-şi pregătească lemne de foc.

Potrivit datelor din ancheta poliţiei, un bărbat a murit miercuri dimineaţa prins între doi arbori, în zona pădurii din zona Primataru din satul Văleni Stânişoara din comuna Mălini.

Verificările au stabilit că bărbatul de 59 de ani, care locuia în satul Văleni Stânişoara, s-a întâlnit în jurul orei 8:00, în zona unui canton silvic, cu un lucrător de la o firmă de exploatare forestieră, pe care l-a rugat să îl lase să-şi pregătească nişte lemne de foc provenite din vârfurile arborilor doborâţi de lucrătorii firmei, urmând ca în zilele următoare să le ducă acasă.

După această discuţie, lucrătorul şi-a continuat activitatea de exploatare într-o altă zonă a parcelei, lăsându-l pe bărbatul de 59 de ani singur.

În jurul orei 9:00, lucrătorul s-a întors în zona unde îl lăsase pe bărbat şi l-a găsit prins cu capul şi corpul între un trunchi de arbore doborât şi rădăcinile scoase din pământ ale altuia, neprezentând semne vitale, fapt pentru care a apelat 112.

La faţa locului a sosit un echipaj medical din cadrul SAJ Fălticeni, care a constatat decesul bărbatului.

În acest caz urma a se efectua necropsia, pentru stabilirea cauzei decesului. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI