La Vicovu de Sus, Vasile Iliuţ, un primar de nota 100

Un excepţional eveniment de lansare a candidaturii de primar pentru cel care este un model de bune practici, primarul oraşului Vicovu de Sus, Vasile Iliuţ, un primar de nota 100.

100 milioane de euro este şi valoarea proiectelor finanţate cu fonduri europene în ultimii trei ani de zile. Doar 3 ani, pentru că, pentru cei care nu ştiu, Vasile Iliuţ a câştigat alegerile în Vicovu de Sus nu în 2020, ci în 2021, când au fost alegeri anticipate.

Într-o sală plină şi în prezenţa a altor 10 primari de nota 10, toţi liberali de frunte, şi cu participarea prim-vicepreşedintelui Partidului Naţional Liberal, Gheorghe Flutur, a fost lansată candidatura lui Vasile Iliuţ.

Vicovu de Sus a fost ţinut în subdezvoltare de socialişti aproape 30 de ani, fiind promovat la rang de oraş doar cu numele, dar, apoi, a venit Vasile Iliuţ, care a dat drumul la apă şi canalizare, iar acum preşedintele CJ Suceava a anunţat că a semnat certificatul de urbanism pentru gazul metan. Primarul a pregătit proiecte la toate capitolele posibile, fie că vorbim de ambulatoriu de spital, de punct SMURD, de proiecte de panouri fotovoltaice, de modernizare a şcolilor, de asfaltare a drumurilor, de a scoate traficul greu din oraş prin construirea centurii ocolitoare. Multe alte proiecte au fost demarate în doar 3 ani de zile de către acest primar care vine din zona mediului de afaceri şi care este foarte iubit în comunitatea lui.

Gheorghe Flutur: „Nu îmi trebuie argumente mai mari şi mai credibile în favoarea primarilor liberali şi nu a altora decât exemplul de la Vicovu de Sus, Vasile Iliuţ, dar argumente sunt destule. Alături de el au fost primarul de la Rădăuţi, Bogdan Loghin, primarul de la Suceava, Ion Lungu, sau primarii de la Horodnic de Sus, Marginea, Burla, Frătăuţii Vechi, Frătăuţii Noi, Brodina, Putna, Bilca, toţi primari de nota 10. Simt că se va alătura şi Straja şi vom avea o sală de primari liberali pe toată zona de frontieră cu Ucraina a judeţului Suceava. Avem treabă, dar avem şi susţinere, aşa că sunt optimist”.

| Comandat de PNL Filiala Suceava, cod AEP 21240015

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI