Micii fotbaliști de la Sporting Suceava, în turneu la Brăila

În perioada 11 – 14 iunie, micii fotbaliști de la clubul „Sporting” Suceava vor participa la un turneu organizat de Clubul „Luceafărul Brăila”. La această competiție se vor întâlni mai multe echipe din țară, grupele de copii care se vor afla în întrecere fiind 1998, 1999 și 2000.
 

Tinerii sportivi suceveni sunt pregătiți de antrenorii Cornel Dîrman, Ciprian Dîrman și Adrian Cerlincă. „Pentru noi, dar și pentru copii este extrem de interesant acest turneu care va aduna la start jucători de 9, 10 și 11 ani. Sunt convins că este foarte utilă pentru micii noștri fotbaliști confruntarea cu cei mai buni jucători din țară la aceste categorii de vârstă și sunt convins că cei de la Sporting vor face față cu brio” a declarat directorul clubului sucevean Sporting, Ciprian Anton.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI