Tenis

„Cupa BCR Tenis Partener” a demonstrat interesul sucevenilor pentru sportul alb

La finele săptămânii precedente terenurile din complexul „Unirea” au găzduit „Cupa BCR Tenis Partener”, care la Suceava a purtat numele de „Cupa Persil”, o competiție aflată în calendarul oficial al Federației Române de Tenis.
 

Concursul a avut caracter open și s-a desfășurat pe trei categorii: începători (nivelul VI), medii (nivelul VII) și avansați (nivelul VIII), la start aliniindu-se 38 de jucători din toată țara. La prima din aceste trei categorii, cea de începători, pe primul loc al clasamentului final s-a situat Codrin Dumitriu, din Iași, pe locurile II și III situându-se, în ordine, Constantin Radu din Adjud și Alexandru Munteanu din Ploiești. La categoria de nivel mediu, cel mai bun s-a dovedit a fi Costel Chelaru din Suceava, pe pozițiile II și III clasându-se Amfilohie Gherasim din Adjud și Bogdan Marasin din Suceava. Categoria avansați (nivelul VIII) a revenit lui Laurențiu Buburuzan din București, el fiind urmat în clasamentul final de Petrică Horga și Mihai Pop, ambii din Suceava. Organizatorii, Revista Tenis Partener, BCR, Clubul „Select” Suceava și sponsorul oficial au oferit premii constând în diplome, medalii, tricouri și detergent „Persil” celor care au urcat pe podiumul de premiere.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI