Două tinere, victimele unui accident provocat de un şofer neatent

Chiar de ziua lor, 8 Martie, două tinere au ajuns victimele unui accident de circulaţie provocat de un şofer neatent. Cercetările efectuate de poliţişti au stabilit că accidentul rutier a avut loc în jurul orei 11.25, pe DN 17, în comuna Dorna Candrenilor. Atunci, în timp ce conducea un autoturism, un tânăr de 21 de ani, din comuna Coşna, nu a păstrat o distanţă suficientă faţă de autovehiculul din faţa sa, condus de un bărbat de 50 de ani, din municipiul Vatra Dornei, şi oprit la trecerea pentru pietoni, intrând în coliziune cu aceasta. În urma impactului, a rezultat rănirea a două tinere, una de 20 de ani şi cealaltă de 28 de ani, ambele din Coşna, pasagere în autoturismul acestuia. Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, li s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

O altă sărbătorită a fost şi ea victima unui accident rutier înregistrat pe strada Ana Ipătescu din oraşul Gura Humorului. Un bărbat de 52 de ani, din comuna Păltinoasa, nu a acordat prioritate de trecere autoturismului condus regulamentar de un şofer de 41 de ani, din localitate, intrând în coliziune cu acesta. În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală uşoară a unei femei de 76 de ani, din comuna Păltinoasa. Nici în acest caz, cei doi participanţi la trafic nu consumaseră băuturi alcoolice înainte de a se sui la volan.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI