Se pregătesc licitaţiile pentru autostrada Paşcani – Suceava – Siret

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunţat, la Suceava, că licitaţiile pentru execuţia tronsoanelor Paşcani –Suceava şi Suceava – Siret se vor organiza în următoarele luni.

„La sfârşitul lunii mai – începutul lunii iunie avem toate condiţiile să lansăm în licitaţie tronsonul de la Paşcani la Suceava, astfel încât în câteva luni să avem semnate contractele pentru cele două loturi şi să înceapă faza de execuţie” a spus Grindeanu într-o conferinţă de presă la sediul PSD Suceava.

Ministrul a spus că speră ca în luna august să fie organizată licitaţie şi pentru tronsonul Suceava – Siret.

„Undeva la finalul verii vom avea şi celălalt tronson, de la Suceava la Siret, astfel încât tot traficul pe care îl ştiţi mai bine decât mine şi care vă distruge drumurile, fie ele naţionale sau judeţene, să ajungă să meargă într-un final pe autostrăzi” a spus Sorin Grindeanu.

Ministrul Grindeanu a mai declarat că la finalul anului 2025 se va circula pe autostradă de la Paşcani la Ploieşti. (N.B.) 

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI