Tribunalul a admis candidaturile SOS România

 Tribunalul Suceava a anulat deciziile Biroului Electoral Judeţean Suceava care a respins înregistrarea candidaturilor SOS România pentru CJ.

Astfel, Tribunalul Suceava a admis contestaţiile SOS România, organizaţia judeţeană Suceava, atât în ceea ce priveşte candidatura lui Silvestru Rădăuţi Bălan pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, dar şi cu privire la lista de candidaţi SOS România pentru Consiliul Judeţean Suceava.

Tribunalul Suceava a admis candidaturile SOS România şi a dispus înregistrarea candidaturii lui Silvestru Rădăuţi Bălan pentru funcţia de preşedinte al CJ Suceava şi înregistrarea listei de candidaţi SOS România la CJ Suceava.

Anterior, Biroul Electoral Judeţean a respins candidaturile SOS România la preşedinţia CJ Suceava şi la Consiliul Judeţean Suceava pe motiv că nu s-au prezentat suficiente semnături de susţinere. (N.B.)

 

 

 

 

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI