Handbal masculin

CSU Suceava va avea doi portari de top în sezonul viitor: Darius Makaria şi George Şelaru

 În sezonul competiţional 2024-2025, poarta echipei de handbal CSU Suceava va fi apărată de doi portari de nădejde şi cu mare experienţă competiţională. Este vorba despre Darius Makaria şi de prima achiziţie a grupării sucevene pentru viitorul sezon, George Şelaru.

Darius Makaria, unul dintre principalii artizani ai evoluţiei bune a grupării sucevene în actuala ediţie a Ligii Zimbrilor, şi-a prelungit contractul cu formaţia universitară.

“Munca depusă de-a lungul anilor la această echipă, nu doar de mine, ci de toţi colegii, m-a făcut să continui la Suceava. Şi, cel mai important, unitatea din vestiar! Cred că asta s-a văzut şi în jocul nostru”, a declarat Darius Makaria.

Portarul băimărean a ajuns la Suceava în urmă cu patru ani, de la Cavigal Nice Handball (Franta Pro Ligue). Înainte, Darius Makaria a mai jucat pentru CSM Bucureşti, Dinamo Bucureşti, BM Sinfín şi CB Benidorm, cu ultimele două în prima ligă a Spaniei.

Alături de Darius Makaria a revenit la CSU Suceava, George Şelaru. George Şelaru a jucat în ultimele patru sezoane pentru Potaissa Turda. Înainte a mai evoluat la CSM Medgidia, HCM Constanţa, Energia Pandurii Târgu Jiu, CSU Suceava şi Dunărea Călăraşi.

„Sunt foarte fericit să mă întorc la Suceava, în «familia» din care am simţit tot timpul că fac parte. Abia aştept să ne revedem la sală!”, a spus George Şelaru.  

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI