Gheorghe Şoldan şi-a înscris candidatura pentru preşedinţia CJ Suceava

> Am alături o echipă tânără cu care vom face schimbarea în judeţul Suceava, a declarat candidatul PSD

 Deputatul PSD de Suceava Gheorghe Şoldan şi-a înscris la Biroul Electoral Judeţean Suceava candidatura pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava.

Şoldan a fost însoţit de prim-vicepreşedintele PSD, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, preşedintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, fiindu-i alături echipa de candidaţi pentru Consiliul Judeţean Suceava şi peste 100 de susţinători.

Şoldan a spus că întreaga sa echipă are o viziune tânără, fiind o echipă cu care se va face schimbarea în judeţul Suceava.

„Ne dorim să punem la punct infrastructura din judeţul Suceava, ne dorim să creăm locuri de muncă bine plătite, ne dorim să trăim în judeţul Suceava cu mândrie, aşa cum ar trebui. Ne dorim să ne aducem acasă tinerii care sunt plecaţi, ne dorim să creăm condiţii propice tuturor să trăiască aici, în judeţul Suceava” a spus Şoldan.

El a menţionat că PSD Suceava a depus circa 60.000 de semnături de susţinere pentru candidatura pentru funcţia de preşedinte al CJ Suceava şi pentru candidaţii de consilieri judeţeni.

„Este o echipă tânără, cu media de vârstă de 43 de ani, o echipă cu care ne dorim să câştigăm Consiliul Judeţean Suceava” a spus Şoldan.

Prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu a spus că şi-a dorit să fie prezent la acest moment al depunerii candidaturii lui Gheorghe Şoldan, „un coleg de partid şi de Parlament care s-a făcut remarcat din primele zile de deputat, fiind un foarte bun parlamentar” şi că i-a promis că va face tot ceea ce ţine de el să aibă o carieră politică de succes, primul pas fiind câştigarea Consiliului Judeţean Suceava.

„Sunt convins că George va deveni cel mai tânăr preşedinte de consiliu judeţean din ţară” a spus Grindeanu, care i-a urat mult succes lui Gheorghe Şoldan, arătându-se convins că acesta va face bine pentru suceveni şi pentru Suceava.

Preşedintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a considerat că prezenţa ministrului Transporturilor la această acţiune politică a fost de bun augur.

Ioan Stan a spus că Şoldan a dovedit că este bun atât în ceea ce priveşte activitatea parlamentară, dar şi în soluţionarea problemelor judeţului.

Preşedintele PSD Suceava Ioan Stan a adăugat că a constatat, din întâlnirile pe care le are în judeţ, „că există susţinere mare pentru candidatul PSD şi este convins că va câştiga CJ Suceava”. (N.B.)

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI