Curtea de Apel Suceava a desfiinţat decizia prin care Traian Andronachi a fost repus în funcţia de manager al Spitalului Rădăuţi şi a dispus rejudecarea cauzei

 Curtea de Apel Suceava a desfiinţat soluţia Tribunalului Suceava în dosarul în care Traian Andronachi a fost repus în funcţia de manager al Spitalului Municipal „Sf. Dr. Cosma şi Damian Rădăuţi” a transmis Primăria Rădăuţi. Potrivit minutei instanţie, Curtea de Apel Suceava a admis recursul Municipiului Rădăuţi împreună cu recursul Spitalului Municipal „Sf. Dr. Cosma şi Damian Rădăuţi” şi, pe motive de nelegalitate, a trimis cauza, spre rejudecare, instanţei de fond. „Toată tevatura pe care acesta din urmă a stârnit-o în mediul online, începând de la popriri «închipuite» până la diseminarea informaţiilor false în rândul comunităţii rădăuţene, nu fac altceva decât să demonstreze reaua voinţă şi manipularea grotească pe care o foloseşte atât social, cât şi politic” se arată într-un comunicat al Primăriei Rădăuţi. În comunicat se subliniază că „Instituţia Primăriei Rădăuţi are încredere deplină în sistemul de Justiţie din România, iar ceea ce trebuie să înţeleagă toţi rădăuţenii este faptul că «domnul Andronachi Traian NU se întoarce nici la Spital şi nici nu beneficiază de drepturile băneşti pretinse»”. (N.B.)

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI