Poliţiştii de frontieră din Brodina au adus bucurie şi speranţă în casele familiilor nevoiaşe din Sadău şi Ulma

În Sâmbătă Mare, într-un gest de umanitate şi generozitate, şeful Sectorului Poliţiei de Frontieră Brodina, comisar-şef Costiuc Paul, alături de echipa sa, au făcut o vizită specială în localităţile Sadău şi Ulma, aducând zâmbete şi speranţă pe chipurile mai multor familii aflate în dificultate.

Cu inimile pline de compasiune, poliţiştii de frontieră au oferit alimente, cozonaci, fructe şi dulciuri, aducând astfel un strop de fericire şi confort în casele celor care se confruntă cu dificultăţi în această perioadă.

Într-o declaraţie făcută după acţiune, şeful sectorului, comisar şef Costiuc Paul, a subliniat importanţa implicării în astfel de acţiuni umanitare, exprimându-şi speranţa că gestul lor va rămâne viu în amintirea copiilor şi a familiilor vizitate.

Aflăm că această activitate face parte „din angajamentul constant al Poliţiei de Frontieră Suceava de a sprijini comunităţile locale şi de a aduce alinare acolo unde este nevoie, în special în perioadele sensibile precum sărbătorile”.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Suceava, agent şef de poliţie Petraru Alina, a transmis un mesaj de speranţă de mai bine către familiile care i-au primit pe poliţiştii de frontieră în casele lor şi le-a urat sărbători binecuvântate. (N.B.)

 

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI