Suceava EcoRide şi-a reluat activitatea

 > Banii neutilizaţi din portofelul electronic vor fi raportaţi pentru sezonul actual

 Viceprimarul Lucian Harşovschi a anunţat, de la începutul lunii, reluarea activităţii Suceava EcoRide:

„Această iniţiativă închiriere a trotinetelor electrice revine aducând beneficii ecologice şi soluţii alternative de mobilitate în oraş”.

Potrivit declaraţiilor viceprimarului, locaţiile pentru închirierea trotinetelor au rămas aceleaşi, tarifele menţinându-se la nivelul precedent: 50 de bani pentru pornire şi 40 de bani pe minut. Un aspect de reţinut este introducerea unei reduceri pentru utilizatorii care parchează trotineta în stand, tariful coborând la 30 de bani pe minut în acest caz.

Un aspect adus în atenţia utilizatorilor este că banii neutilizaţi din portofelul electronic vor fi raportaţi pentru sezonul actual, oferind astfel oportunitatea de a profita în continuare de această modalitate de transport eficientă.

Iată locaţiile disponibile pentru închirierea trotinetelor Suceava EcoRide: Primărie – bdul 1 Mai; Centru – Piaţa 22 Decembrie – str. Nicolae Bălcescu; Burdujeni – Parcul Copilului, zona Moldova – str. Calea Burdujeni; Obcini – Spaţiul de joacă de pe str. Victoriei; Staţie Curcubeul – parcare Dorna, lângă Banca Transilvania – bdul George Enescu; Centrul de Tradiţii – str. Universităţii; Mărăşeşti – Parc Mărăşeşti – str. Mărăşti; Bucovina – Magazin Bucovina – str. Ştefan cel Mare; Parcul Central – între BCR şi Parchet – str. Ştefan cel Mare; Centrul Cultural al Municipiului Suceava – str. Mihai Eminescu; Zona Agrement „Tătăraşi” – str. Roma; Cetatea de Scaun a Sucevei.

Utilizatorii sunt încurajaţi să descarce aplicaţia Suceava EcoRide din App Store sau Google Play pentru a beneficia de serviciile oferite de acest sistem de închiriere a trotinetelor.

„Prin această iniţiativă, Suceava demonstrează încă o dată angajamentul său faţă de mobilitatea sustenabilă şi oferă o alternativă viabilă şi prietenoasă cu mediul pentru călătoriile în oraş” a subliniat Lucian Harşovschi. (N.B.)

 

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI