Eugen Girigan a trecut la cele veşnice

 Eugen Girigan, „un reper al vieţii politice şi administrative a judeţul Suceava” a murit săptămâna trecută la vârsta de 76 de ani.

Ni se reaminteşte că Eugen Girigan, „care a fost un lider important al PNCD în perioada de glorie a acestui partid a reprezentat o voce respectată în peisajul administrativ judeţean”.

El a condus Regia de Drumuri şi Poduri Suceava, dar a fost mai multe mandate consilier judeţean şi de consilier local, a fost preşedinte al ATOP Suceava, dar şi subprefect al judeţului Suceava.

Totodată, Eugen Girigan, un specialist al construcţiilor de drumuri a fost şi preşedinte al Patronatului Drumarilor din România.

Prefectura Suceava a transmis un mesaj de condoleanţe familiei îndurerate.

„Instituţia Prefectului – judeţul Suceava este alături de familie şi cei apropiaţi la trecerea la cele veşnice a celui care a fost Eugen Girigan, subprefect al judeţului Suceava, consilier local şi judeţean, specialist unanim recunoscut şi respectat în domeniul său de activitate” se arăta în mesajul Prefecturii. (N.B.)

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI