Conform Curţii de Apel Suceava

AUR nu va avea candidat la funcţia de preşedinte al CJ

Neculai Miron, reprezentant AUR, nu va fi înscris în alegerile din 9 iunie pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava.

Curtea de Apel Suceava a respins apelul formulat de AUR şi Neculai Miron, faţă de decizia anterioară a Tribunalului Suceava.

„Respinge, ca nefondat, apelul formulat de apelanţii contestatori Partidul Alianţa Pentru Unirea Românilor şi Miron Neculai împotriva sentinţei civile nr. 526 din 3 mai 2024 a Tribunalului Suceava, intimat fiind Biroul Electoral de Circumscripţie Judeţeană Nr. 35 Suceava. Definitivă” se arată în minuta instanţei.

Biroul Electoral Judeţean Suceava a respins înregistrarea candidaturii lui Neculai Miron la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava pe motiv că acesta a fost înscris candidat al AUR la funcţia de primar al comunei Bosanci.

Decizia BEJ Suceava a fost contestată la Tribunalul Suceava care a respins contestaţia, iar apoi Curtea de Apel Suceava a menţinut decizia tribunalului. (N.B.)

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI