Sorin Grindeanu:

Gheorghe Şoldan e Gheorghe cel Bun şi va fi un bun preşedinte de CJ

Prim-vicepreşedintele PSD, ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu, a afirmat, în conferinţă de presă de la sediul PSD Suceava, că deputatul Gheorghe Şoldan este un bun parlamentar şi va fi şi un preşedinte bun de consiliu judeţean, spunând că acesta este Gheorghe cel Bun (pentru că mai e şi un alt Gheorghe care candidează).

„L-am simţit emoţionat, dar l-am simţit determinat. Este foarte determinat de ceva vreme să câştige preşedinţia Consiliului Judeţean. Eu nu pot decât să-l ajut cu tot ce pot şi să-l ajutăm noi de la Bucureşti să câştige, dar să ştiţi că cel mai dificil va fi după. Eu cred că preşedinţii de consiliu judeţean de succes nu sunt cei care stau foarte bine la vorbe, ci stau bine la fapte” a spus Grindeanu.

Ministrul a arătat că Gheorghe Şoldan e „cel Bun” pentru că mai e şi un alt Gheorghe.

„Gheorghe Şoldan e Gheorghe cel Bun care va deveni preşedintele Consiliului Judeţean după alegerile din 9 iunie” a subliniat Grindeanu.

Ministrul Transporturilor a spus că, venind spre Suceava, a văzut toate cele 13 loturi ale autostrăzii A 7 finanţate din PNRR, de la Ploieşti la Paşcani.

„Vă spun că m-am simţit un pic stingher, pentru că de fiecare dată când am fost pe autostrada A 7, George a fost cu mine. De când am dat drumul la lucrări pe primul lot de la Dumbrava la Mizil, George a fost acolo. De fiecare dată când am fost ori eu ori primul ministru, inclusiv pe loturile dintre Buzău şi Focşani, George a fost acolo. De ce? Pentru că a fost foarte implicat în proiect şi a fost chiar şi la ultima semnare pentru loturile de la Bacău la Paşcani. A ţinut să fie tot timpul conectat la acest proiect pentru că a ţinut să ştie cum se desfăşoară, cu ce ritm se desfăşoară şi asta face un parlamentar bun. E adevărat că proiectul ţine de Ministerul Transporturilor” a mai spus Grindeanu.

El a arătat că „a fost tocat zi de zi” pentru refacerea podului de la Milişăuţi tot de Gheorghe Şoldan.

„Tot George cel Bun m-a tocat efectiv cu podul de la Milişăuţi. Să ştiţi că dacă nu era aşa ca săptămânal să-mi trimită mesaje, să mă sune, probabil că nu am fi fost în stare să spunem că la sfârşitul lunii mai sau începutul lunii iunie această investiţie va fi finalizată. Vreau să vă spun că are un merit şi colegii mei de la minister ştiu, şi secretara mea ştie, şi şeful de cabinet fiindcă a fost ca o toacă George pentru că e un foarte bun parlamentar şi va fi un foarte bun preşedinte de consiliu judeţean” a spus Grindeanu.

„Un preşedinte de consiliu judeţean are nevoie de dinamism, iar Gheorghe Şoldan îl are, dar şi dorinţa de a face bine şi de aceea am toată încrederea şi eu şi toţi colegii din conducerea centrală nu doar că va câştiga, dar va fi şi un foarte bun preşedinte de Consiliu Judeţean” a mai spus Sorin Grindeanu. (N.B.)

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI