Turneul de tenis 10 FRT – Cupa „Nada Florilor” a reunit jucători din patru judeţe

 La sfârşitul lunii aprilie, Complexul sportiv şi de agrement „Nada Florilor” din Fălticeni a fost gazda Turneului de tenis 10 FRT – Cupa „Nada Florilor”. Evenimentul, organizat de Federaţia Română de Tenis, Primăria municipiului Fălticeni şi Clubul ACS „Nada Florilor”, a reunit 35 de jucători legitimaţi la cluburi din Iaşi, Târgu Frumos, Roman, Bacău, Suceava, Piatra Neamţ şi Fălticeni.

O noutate în acest turneu a fost grupa de copii cu vârste între 5 şi 8 ani, care, după doar o lună de antrenamente zilnice, au impresionat publicul prezent prin performanţele lor.

La nivelul Roşu, locul I a fost câştigat de Eduard Radion, urmat de Ilinca Ciubotaru, pe locul al II-lea, şi de Emma Anisiei, pe locul al III-lea.

În categoria Portocaliu, pe prima treaptă a podiumului s-a clasat Emilian Nechiforeasa, în timp ce Antonia Mitocaru şi Sofia Burlui au ocupat locurile doi şi trei.

La nivelul Galben, la fete, primul loc a fost obţinut de Emilia Tanasă, urmată de Teodora Nechiforeasa, pe locul al II-lea, şi de Natalia Hodudec, pe locul al III-lea.

La băieţi, în categoria Galben, locul I a fost ocupat de Christian Samachişă, urmat de Emanuel Benea, pe locul al II-lea, şi de Daniel Mitocaru, pe locul al III-lea.

Sâmbătă, 27 aprilie, o altă sportivă pregătită la ACS „Nada Florilor” sub îndrumarea instructorului Marcel Dascălu, Natalia Andrei, a participat la un turneu naţional organizat la Braşov, unde a obţinut locul I, la categoria Portocaliu.

„Vremea frumoasă, premiile generoase oferite de sponsorul Ceztrans şi condiţiile excelente de joc au contribuit la succesul acestei competiţii organizate la Fălticeni, ceea ce a fost apreciat de toţi participanţii. Sunt încântat de progresul micilor tenismeni debutanţi, ceea ce mă face să cred că viitorul tenisului de câmp din Fălticeni este promiţător. Mulţumesc copiilor şi părinţilor pentru efortul depus, firmei Kaon pentru sprijinul constant în organizarea competiţiilor desfăşurate în municipiul Fălticeni, Consiliului Local şi domnului primar Gheorghe-Cătălin Coman pentru susţinerea necondiţionată şi facilităţile oferite în pregătirea noastră, mereu disponibili când avem nevoie de ajutor”, a declarat Marcel Dascălu, coordonatorul Secţiei de tenis de câmp, copii, din cadrul ACS „Nada Florilor” Fălticeni.

Următoarea competiţie naţională organizată la Fălticeni, Cupa 1 Iunie, va avea loc chiar de Ziua Internaţională a Copilului.

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI