Un ied căzut într-o fântână a fost salvat de pompierii din Fălticeni

 Un ied care a căzut într-o fântână de pe raza localităţii Spătăreşti a fost salvat de pompierii din Fălticeni.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, maior Alin Găleată, în Sâmbătă Mare, un ied, pe care pompierii l-au botezat Corneluş, a căzut într-o fântână în care a rămas două zile…

Cu puţină apă, dar adâncă de peste 10 metri, fântâna a devenit capcana în care Corneluş a rămas blocat timp de două zile, fără speranţă de salvare. Norocul său a fost că puştiul vecinului l-a auzit şi a alertat autorităţile.

Eroii zilei au fost cei de la Detaşamentul de Pompieri Fălticeni, care au intervenit rapid şi cu pricepere pentru a-l salva pe micul Corneluş. Cu determinare şi abilitate, salvatorii au coborât în fântână şi l-au pregătit pentru a fi scos la suprafaţă.

Povestea, deşi cu accente dramatice, s-a încheiat cu bine, iar Corneluş a fost salvat din pericolul adânc al fântânii. Eroii zilei s-au fotografiat alături de micuţul ieduţ.

Maior Alin Găleată le-a transmis felicitări salvatorilor de la Detaşamentul de Pompieri Fălticeni pentru determinarea lor de a face faţă situaţiilor dificile, inclusiv pentru salvarea vieţii acestui animal. (N.B.) 

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI