Loredana Groza, Elena Gheorghe şi Lăutarii din Chişinău vor concerta la Suceava, de Ziua Europei

 Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunţat că, de Ziua Europei, va fi organizat un spectacol în centrul municipiului.

„Cred că este destul de clar că suntem cei mai nimeriţi să sărbătorim Ziua Europei, suntem proEuropa, suntem europeni şi este un mesaj împotriva celor care ne duc în altă ţintă, a extremismului” a spus Lungu.

El a anunţat că în cadrul spectacolului de Ziua Europei vor susţine recitaluri Loredana Groza, Elena Gheorghe, Iuliana Beregoi şi Edward Sanda. De asemenea, în concert extraordinar va fi orchestra Lăutarii de la Chişinău.

„E o chestie sentimentală aici, având în vedere că şi Republica Moldova doreşte să intre în Uniunea Europeană, cred că este corect să-i invităm şi pe cei din Moldova să cânte la acest eveniment de Ziua Europei” a spus Ion Lungu. (N.B.)

Comentariul dvs.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI