Doi bărbaţi din Nepal şi Sri Lanka au fost depistaţi că nu au părăsit ţara la expirarea termenului de şedere

La sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii Biroului pentru Imigrări al Judeţului Suceava au depistat doi bărbaţi, din Nepal, respectiv Sri Lanka, care se aflau în şedere ilegală pe teritoriul României.

 Pe numele lor au fost emise decizii de returnare, a anunţat, luni, Inspectoratul General pentru Imigrări.

Astfel, sâmbătă, poliţiştii Biroului pentru Imigrări Suceava au desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii şederii ilegale a străinilor, pe raza de competenţă.

În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au depistat doi bărbaţi, de 34, respectiv 41 de ani, unul din Nepal şi altul din Sri Lanka, care se aflau în şedere ilegală pe teritoriul statului român.

Din verificări a reieşit că aceştia au intrat legal în România, în scop de muncă, însă nu au părăsit teritoriul ţării noastre la expirarea dreptului de şedere.

Cei doi au fost sancţionaţi contravenţional cu avertisment, în conformitate cu prevederile OUG nr. 194/2002 privind regimul străinilor în România, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.

De asemenea, pe numele lor au fost emise decizii de returnare cu termen de plecare voluntară de 15 zile de pe teritoriul României.

La activităţi au participat şi jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI