Maricel Iacob nu a mai fost desemnat să reprezinte PSD la viitoarele alegeri

Liderul PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a declarat, vineri, după ce primarul PSD din Vadu Moldovei, Maricel Iacob, a anunţat că va candida de la Pro România, că acesta, aflat la al treilea mandat, nu a mai fost confirmat de organizaţie pentru o nouă candidatură.

„Constat că liderii judeţeni ai unor partide anunţă, ca o mare realizare, faptul că unii primari social-democraţi vor candida la alegerile locale din 2020 la funcţia de primar din partea partidelor respective”, a spus Stan.

El arată că un exemplu în acest sens este Maricel Iacob, primar social-democrat în funcţie la Vadu Moldovei, care în urma deciziei organizaţiei locale PSD, nu a mai fost desemnat să reprezinte această formaţiune la viitoarele alegeri, fiind nominalizat în locul său domnul Amariei Bogdan Iulian – viceprimar şi preşedinte al organizaţiei locale PSD.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI