Doi tineri sunt cercetaţi penal după ce au reuşit, într-o singură noapte, să fure 180 litri de motorină, 150 litri de ulei şi doi acumulatori auto

Doi tineri, de 17 şi 21 de ani, sunt cercetaţi penal pentru mai multe furturi pe raza comunei Grămeşti, cu prejudiciul total de 4.200 lei.

Potrivit IPJ Suceava, aceştia au fost identificaţi, joi, în cadrul cercetării unor furturi comise în perioada 24.10-04.11.2019.

Din cercetări, poliţiştii au stabilit că, în noaptea de 26/27.10.2019, cei doi s-au deplasat cu autoturismul condus de tânărul de 21 de ani în comuna Grămeşti şi au sustras dintr-un utilaj de finisare a şanţului, parcat pe marginea localităţii Grămeşti, circa 180 litri de motorină, 150 litri de ulei şi 2 acumulatori auto.

De asemenea, în noaptea de 02/03.11.2019, cei doi autori s-au deplasat pe DJ 291A, pe traseul Zamostea – Grămeşti, cu un autoturism cu numere de înmatriculare false, condus de tânărul de 21 de ani, şi au sustras de la acelaşi utilaj alţi 2 acumulatori auto.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „furt calificat”, „punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat” şi „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluţionat procedural. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI