Cu maşina (e drept, un Porsche Cayenne) până pe terenul de sport al liceului

Un tânăr de 27 de ani din Rădăuţi, care conducea în noaptea de vineri spre sâmbătă un Porsche Cayenne pe raza municipiului Rădăuţi, pe fondul vitezei excesive a pierdut controlul asupra direcţiei de mers în sensul giratoriu de la intersecţia străzilor Iacob Zadik – Calea Bucovinei – 22 Decembrie.

Autoturismul a părăsit partea carosabilă şi a lovit gardul care împrejmuieşte Colegiul Eudoxiu Hurmuzachi, oprindu-se pe suprafaţa terenului de sport care aparţine acestei unităţi de învăţământ.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Tânărul nu a suferit leziuni, iar în maşină nu avea pasageri. El a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2.450 lei.

Totodată i-au fost reţinute plăcuţele de înmatriculare şi certificatul autovehiculului pentru neconformitatea anvelopelor.

Administraţia colegiului urmează a constata valoarea pagubelor, ce vor fi acoperite de asigurător sau şofer, conform procedurilor incidente evenimentelor rutiere fără victime cu pagube materiale. (N.B.)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI