Actualii primari din Vadu Moldovei şi Râşca vor candida din partea Pro România

Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a Pro România, deputatul Cătălin Nechifor, a anunţat, vineri, în conferinţă de presă, că organizaţia se pregăteşte pentru alegerile locale din vara acestui an şi desemnează candidaţi, iar între aceştia sunt şi doi primari actuali, Maricel Iacob, de la Vadu Moldovei, şi Ioan Bosânceanu, de la Râşca.

Nechifor a spus că cei doi sunt „de foarte mare nădejde”, îi cunoaşte de foarte multă vreme şi au realizat foarte multe proiecte în Vadu Moldovei şi Râşca.

El a arătat că este foarte onorat că cei doi s-au alăturat echipei Pro România.

Primarul comunei Vadu Moldovei, Maricel Iacob, membru PSD, a spus că este la al treilea mandat de primar şi că susţine Pro România, pe Cătălin Nechifor şi Victor Ponta. El a spus că a făcut şi va face doar politică în favoarea comunităţii şi crede că aceasta este ceea ce aşteaptă cetăţenii.

Primarul comunei Râşca, Ioan Bosânceanu, membru ALDE, a spus că în ultima vreme comuna a rămas în urmă în ceea ce priveşte implementarea proiectelor şi că a primit un sprijin din partea deputatului Cătălin Nechifor şi chiar din partea lui Victor Ponta, pe care îl aşteaptă în această zonă pentru a vedea ce proiecte s-au implementat.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI