Fotbal, Liga a III-a

Şomuz Fălticeni priveşte cu încredere către noul sezon competiţional

Şomuz Fălticeni a încheiat pregătirea de vară cu un bilanţ de două victorii, trei remize şi două înfrângeri în amicale. În ultimul test înainte de startul Ligii a III-a, trupa antrenată de Daniel Stoica şi Florin Ailenei a fost învinsă pe terenul Ozanei Târgu Neamţ, cu scorul de 0-2.

Cu această ocazie, gruparea fălticeneană a rulat întreg lotul de 19 jucători pe care va miza în turul viitoarei ediţii de campionat a Ligii a III-a: Cătălin Pascal, Andrei Pascal – portari, Florin Chiseliţă, Radu Marinescu, Franck Toukam, Ciprian Plăcintă, Christ Afalna, Ionel Zama, Wilfred Njindja, Eduard Julei, Andrei Mateciuc, Franck Tcassem, Alin Priboi, Alexandru Baciu, Alexandru Murăraşu, Alexander Song, Paul Ionescu, Gabriel Iorga şi Cosmin Topală – jucători de câmp.

Şomuz Fălticeni a înregistrat următoarele rezultate în cele şapte meciuri de pregătire disputate în perioada precompetiţională: 3-2 cu LPS Suceava, 1-1 cu Amicii Bruxelles, 1-2 cu Ceahlăul Piatra Neamţ, 2-2 şi 1-1 cu Bucovina Rădăuţi, 1-0 cu Şomuzul Preuteşti şi 0-2 cu Ozana Târgu Neamţ.

Echipa antrenată de Daniel Stoica şi Florin Ailenei va debuta în noua ediţie de campionat vineri, de la ora 18.00, pe terenul nou promovatei CSM Bacău.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI