Concursurile interjudeţene de orientare sportiv-turistică „Dumbrava Minunată” şi de educaţie ecologică „O lume mai curată, o lume mai bună”

În perioada 20 – 22 octombrie, la Fălticeni se desfăşoară ediţia a IV-a a Concursului interjudeţean de orientare sportiv-turistică intitulat Cupa „Dumbrava Minunată”. La această competiţie şi-au anunţat participarea 85 de elevi şi profesori din toată ţara. Ca urmare a solicitării Clubului Copiilor Fălticeni nr. 21335 din 15 septembrie 2017, municipalităţii îi revine sarcina de a asigura cazarea şi masa participanţilor din alte localităţi şi deplasarea echipajelor la locul desfăşurării primei etape de concurs.

Concursul interjudeţean de educaţie ecologică „O lume mai curată, o lume mai bună” are ca punct de pornire proiectul „O lume mai curată, o lume mai bună”, iniţiat de prof. dr. Marcel Porof, prin care elevii şi profesorii au ecologizat zone din oraş. Din anul şcolar 2010-2011 a fost inclus de Ministerul Educaţiei în calendarul activităţilor extracuriculare. În acest an, ediţia a VIII-a a concursului, desfăşurat în perioada 20 – 22 octombrie, va reuni la Fălticeni 50 de profesori şi elevi din toată ţară. Prin vizitele pe care le vor efectua la cele patru muzee şi participarea la evenimentele găzduite de Municipiul Fălticeni, cei 50 de tineri ecologişti pot contribui la promovarea imaginii Fălticeniului.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI