Trei şoferi s-au prezentat singuri la poliţie, după ce au făcut un accident

> Unul dintre ei era beat

 La sediul Poliţiei Municipiului Suceava, s-au prezentat duminică, pe la ora 10, trei conducători auto, unul de 60 de ani, din comuna Voitinel, unul de 27 de ani, din judeţul Vrancea, şi altul de 51 de ani, din Suceava.

 Mai devreme, cei trei au fost implicaţi într-un accident rutier petrecut pe strada Cernăuţi din municipiul Suceava, din care au rezultat doar pagube materiale.

Potrivit procedurilor, şoferii au fost testaţi pentru alcoolemie, doi dintre ei ieşind cu bine după verificarea cu aparatul etilotest.

Însă bărbatul de 60 de ani nu a trecut testul, rezultatul fiind de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat. Poliţiştii i-au suspendat permisul de conducere şi au deschis, pe numele său, dosar penal pentru „conducere unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI