Handbal masculin, juniori I

Început de an de bun augur pentru echipa LPS Suceava

 În etapa a XI-a a Seriei A a Campionatului naţional de handbal masculin pentru juniori III, prima din acest an, formaţia Liceului cu Program Sportiv din Suceava a evoluat pe terenul grupării LPS Piatra Neamţ. Deşi au avut o pregătire de iarnă superioară sucevenilor, gazdele nu au rezistat decât prima repriză, pentru ca în final să piardă cu 21-27 în faţa elevilor antrenorului Ionuţ Dugan.

Micii handbalişti suceveni au condus cu 3-0, pentru ca apoi nemţenii să preia iniţiativă şi să aibă avantaj 5-3. Pe finalul primei reprize sucevenii au avut o perioadă foarte bună în care au înscris de patru ori la rând şi la pauză conduceau cu 12-11.

În partea secundă, LPS Suceava nu a mai lăsat „frâiele” partidei şi s-a impus clar cu 27-21.

„În prima repriză jocul a fost extrem de echilibrat, pregătirea mai bună de iarnă pe care au făcut-o cei de la LPS Piatra Neamţ făcându-se simţită. Am avut o serie foarte bună din minutul 19 până în minutul 25 şi de atunci nu am mai cedat iniţiativa. Adevărul este că s-a şi ratat foarte mult, dar finalul meciului ne-a aparţinut şi am câştigat destul de clar. Suntem pe primul loc şi vizăm calificarea la turneul semifinal. De acolo vom vedea până unde putem ajunge, totul este ca băieţii să fie serioşi şi să se pregătească la fel de bine şi în continuare” a declarat antrenorul echipei de handbal masculin juniori III a LPS Suceava, Iulian Dugan.

Pentru LPS Suceava în partida cu LPS Piatra Neamţ au evoluat: Alexandru Babiuc, Ionuţ Andreescu – Sebastian Maierean, Tudor Emanuel Muntean (5), Robert Chirilă, Casian Gabinat, Samuel Stanciuc (2), Mihnea Bejan (6), Claudiu Lăzurcă (9), Ionuţ Huţan, Sebastian Corduş, Dragoş Ţugurlan, Lucian Andriescu, Albert Vizitiu (5), Fabian Rusu, Cătălin Adomnicăi.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI