Hotelul Gloria, scos la vânzare de RA APPS cu 2,5 milioane de euro

Hotelul Gloria din centrul municipiului Suceava a fost scos la vânzare de proprietar, Regia Autonomă Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat – RA APPS.

Astfel, Regia Patrimoniului de Stat doreşte să vândă Hotelul Gloria cu 2,5 milioane de euro.

Potrivit anunţului RA APPS, sunt scoase la vânzare în baza legislaţiei actuale, Hotelul şi restaurantul „Gloria” reprezentând construcţii şi terenul aferent de pe str. Vasile Bumbac nr. 4­8 din Suceava.

Construcţia scoasă la vânzare are demisol, parter şi două etaje cu o suprafaţă construită de 1.193 mp, iar două anexe ale complexului au 84 mp, respectiv 406 mp.

Terenul pe care se află imobilul are o suprafaţă de 5.012 mp.

Valoarea cu care e scos la vânzare hotelul Gloria este de 2.051.900 de euro, la care se adaugă TVA.

Hotelul Gloria a mai fost scos la vânzare în ultimii ani de mai multe ori, dar fără succes.

RA APPS a reuşit să vândă însă Casa de oaspeţi a regiei, care fusese construită în special pentru a fi folosită de Nicolae Ceauşescu.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI