Alţi doi şoferi cu dosare penale pentru că au condus beţi

> Unul a fost tras pe dreapta la Sadova, celălalt intrase deja în şanţ, la Pătrăuţi

Potrivit adevărului deja verificat „nicio zi fără şoferi beţi la volan”, ziua de duminică, 24 ianuarie, a avut porţia ei de astfel de cazuri.

Doi conducători auto au completat seria, parcă interminabilă, de dosare penale întocmite de poliţiştii suceveni pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Primul, un bărbat de 52 de ani, din Câmpulung Moldovenesc, şi-a trecut numele în statistica infractorilor rutieri după ce un echipaj de poliţie l-a oprit pentru control pe un drum comunal din Sadova, în jurul orei 18.50. Mirosea a alcool, astfel că oamenii legii au scos etilotestul, care a indicat, după probă, 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Al doilea şofer în situaţia precedentului este un bărbat de 48 de ani, din Pătrăuţi. Aproape de miezul nopţii, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 208V, pe raza comunei, n-a mai putut ţine direcţia drumului şi a ajuns cu maşina în şanţ. A avariat autoturismul, dar el scăpat fără leziuni.

„Buba” a fost că poliţiştii i-au verificat alcoolemia, etilotestul indicând o concentraţie alcoolică de 0,93 mg/l. Bărbatul de 48 de ani a rămas fără permis şi câteva luni va fi ocupat cu ancheta penală.

Cei doi şoferi au colaborat cu autorităţile, fiind de acord şi cu recoltarea de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei din sânge.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI