Potrivit lui Alexandru Băișanu

„Foarte mulți PDL-iști” bat la ușa PNL

Șeful liberalilor suceveni, Alexandru Băișanu, a declarat în conferința de presă de joi că la ușa Organizației Județene a PNL Suceava au început să bată, în ultima perioadă, tot mai mulți PDL-iști.
 

Băișanu s-a ferit însă să rostească vreun nume, precizând că printre solicitanții care vor să intre în rândurile liberalilor se numără și simpli membri democrat-liberali, dar și persoane din structura de conducere a PDL. Întrebat dacă ei vor fi acceptați în PNL Suceava, Alexandru Băișanu a spus că decizia finală aparține forului superior de conducere, Delegația Permanentă, și votului primit atunci. „Bat foarte mulți PDL-iști la ușa partidului nostru, și mai mari și mai mici, dar decizia de a fi primiți în rândurile liberalilor sau nu va aparține Delegației Permanente. Este foarte greu să spun ce criterii trebuie să îndeplinească un PDL-ist pentru a fi acceptat în rândul nostru, dar pot să vă spun în mod cert că printre democrat-liberali sunt și oameni care n-au făcut rău județului și municipiului, care au coloană vertebrală și care s-au manifestat în mod corect față de populație” a declarat Alexandru Băișanu.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI