Note fugare

Cu adevărat ciudată soarta cărților! Unele se impun pe loc – pentru a dispărea curând din peisaj, altele parcă și-ar acorda un timp de odihnă după munca de concepție, răsărind mai târziu în conștiința cititorilor.
 

Pigulind mai zilele trecute pe ogorul vast al testamentelor tipărite în „Monitoarele oficiale” din vremea lui Cuza-Vodă, am tresărit la vederea numelui unei descendente din familia de Barbul, stabilită în ținutul Botoșanilor. Și am și avut înaintea ochilor imaginea unei frumoase cărți: Vetre strămoșești. Ropcea, un sat din Bucovina, la a 560-a aniversare, datorată cuplului Dragoș Olaru – Emanoil Rei (Suceava, Editura George Tofan, 2010, 142 p.).

Etichete:

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI