Memorialul „Ștefan Tomovici”, la ediția a IV-a

 

Una dintre cele mai așteptate competiții hocheistice sucevene este memorialul „Ștefan Tomovici”. Competiția a ajuns la ediția a IV-a și se va desfășura la Suceava în perioada 12-14 februarie. La turneu vor participa atât echipe de copii și juniori, cât și cele de veterani din Suceava, Rădăuți, Ploiești și Galați.
„De fiecare dată, cei care au venit la Suceava s-au simțit foarte bine și nu au regretat venirea aici. Și în acest an mizăm pe relațiile noastre bune cu cei din Ploiești și Galați și așteptăm la Suceava foste glorii cum ar fi Huțanu, Nistor, Olinici sau D. Moroșan.
Sper ca și în acest an Memorialul „Ștefan Tomovici” să fie o bucurie pentru iubitorii hocheiului”, a afirmat antrenorul Constantin Curelaru.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI