Fotbal

“Căpitanul pe viață” al galeriei sucevene poate ajunge la FC Botoșani

Tudor Homneac este foarte aproape de un acord cu echipa din județul vecin

 

Tudor Homneac nu a stat prea mult pe gânduri după ce s-a despărțit de FC Cetatea. Fostul căpitan al sucevenilor s-a înțeles cu rivalii de la FC Botoșani și foarte probabil va semna cu ei un angajament pe 4 ani. Întrucât clubul de pe Areni nu a fost în stare să-i achite restanțele financiare jucătorului, el a primit delegarea în alb, deși mai avea contract cu Cetatea până în 2013. Homneac este al doilea jucător sucevean care ajunge în această iarnă la FC Botoșani, după juniorul Alexandru Moldovan.
Antrenorului Ioan Radu nu-i prea convine faptul că Homneac a ajuns la FC Botoșani, dar spune că nici nu avea cum să împiedice asta.
“Dacă nu-mi convine, ce aș fi putut să fac? Bani de acasă nu aveam cum să aduc eu ca să-l țin pe Homneac, la fel cum nu am putut face nimic nici în cazul lui Rohețki și al lui Onciu. Situația financiară a clubului este așa cum este. Homneac s-a dus poate la mai bine. Cu siguranță la baza deciziei sale a fost factorul financiar”, a spus antrenorul Cetății.

“Dacă el a ales Botoșaniul, eu nu am ce-i face”, a afirmat președintele FC Cetatea Suceava, Ciprian Anton

Președintele clubului Cetatea Suceava a precizat că are informații că fostul căpitan s-ar fi oferit singur Botoșaniului. “Pe mine m-a sunat Cornel Șfaițer și m-a întrebat dacă e adevărat că Homneac e liber, pentru că jucătorul vrea să vină la Botoșani. Eu i-am explicat că nu am mai avut bani să-l plătim și a devenit liber și cu asta basta. Dacă el a ales Botoșaniul eu nu am ce-i face. Acum să vadă și cei 8-9 suporteri cine e Homneac,

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI