Invitație la „Cântecul Cetinii”

În perioada 22-23 august 2009, Centrul Cultural Bucovina, prin secția Centrul pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Suceava, este partener, alături de Consiliul Local Dorna Arini și de Căminul Cultural „Savin Alexievici” Dorna Arini, în organizarea celei de-a XIII-a ediții a Festivalului „Cântecul Cetinii”.

 

În deschiderea festivalului, sâmbătă, 22 august, începând cu ora 17, va avea loc un concert susținut de interpretul Călin Brăteanu, din partea Centrului Cultural Bucovina, și un spectacol susținut de formațiile Spitalul 9, Outfit și Tender, precum și de interpreții Mădălina Candrea și Ramona de la Etno.
Duminică, 23 august, începând cu ora 9, va fi oficiată Slujba arhierească prilejuită de sfințirea Bisericii ortodoxe „Sfântul Nicolae”, din satul Cozănești. Tot duminică, începând cu ora 14, va avea loc un spectacol în care vor evolua Fanfara municipiului Vatra Dornei, ansamblurile folclorice „Brădulețul” din Dorna Arini, „Străjerii Bucovinei” din Pojorâta, „Cetina Căli-manului” din Șaru Dornei, interpreții de muzică populară Angelica Flutur, Ilioara Ștefănel, Maricica Mihoianu, La-ura Haidău, Cornelia și Lupu Rednic. Momente vesele cu „Nea Mitică” vor fi asigurate de reprezentanți ai Casei de Cultură Vaslui. Prezentator: Doru Bighiu, de la Radio Orion din Vatra Dornei.
Va avea loc, cu acest prilej, și o lansare de păstrăv pe Bistrița, realizată de dl dr. Petrea Dulgheru, care folosește puiet din păstrăvăria proprie. Fiecare seară a festivalului va fi încheiată cu dans în aer liber și nu va lipsi, bineînțeles, focul de artificii.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI