Fotbal

Bucovina Rădăuţi a fost învinsă de CSM Focşani în prima manşă a barajului pentru promovare

Bucovina Rădăuţi a pierdut, la mijlocul acestei săptămâni, pe terenul celor de la CSM Focşani, cu scorul de 0-2, într-un meci contând pentru manşa tur a semifinalelor barajului de promovare în Liga a II-a.

Periculoasă în debutul jocului doar prin câteva şuturi de la distanţă, echipa vrânceană a deschis scorul în minutul 33, când Andrei Mazilu a centrat cu efect de pe partea dreaptă, iar Robert Enache a pus latul din colţul careului mic de şase metri pentru 1-0 la pauză.

Gazdele şi-au dublat avantajul de pe tabelă în minutul 55, prin fostul atacant al Şomuzului Fălticeni, camerunezul Franck Tchassem, care a marcat din cădere, cu un şut senzaţional de la 25 de metri, sub bara transversală a porţii apărate de Ionuţ Puianu.

De partea cealaltă, gruparea rădăuţeană a abordat mult prea prudent partida de pe stadionul Milcovul, unde a avut o singură ocazie clară de gol, la un şut pe lângă ţintă trimis de Adrian Stroe. Prea puţin pentru a emite pretenţii la un rezultat pozitiv la Focşani şi la o eventuala calificare în finală.

CSM Focşani: Niczuly – Săpunaru, Perju, Ciopa, Al. Dumitru, Toba, Mazilu, Enache, Zaharia, Dănăilă, Tchassem. Antrenor: Călin Moldovan. Au mai intrat: Stancu, Dănilă şi Negoiţă.

Bucovina Rădăuţi: Puianu – Alecsandru, Pintilei, Florescu, E. Ciobanu, Serediuc, Săhlean, Bejenar, Stroe, Hopulele, R. Ciobanu. Antrenor: Ovidiu Murariu. Au mai intrat: Monah, Popovici, Gafencu, Netbai şi Nistor.

Manşa secunda va avea loc sâmbătă 25 mai, de la ora 17:30, pe stadionul Municipal din Rădăuţi.

În cealaltă partidă tur din semifinalele barajului, FC Bacău a învins pe teren propriu, formaţia Metalul Buzău, cu scorul de 1-0. 

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI