Gheorghe Şoldan, după ce la Dărmăneşti i s-a blocat accesul în căminul cultural:

Când şeful de la judeţ e comparat cu un voievod, nu mă miră că unora le vine să se joace de-a boierii cu instituţiile publice

Candidatul PSD la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, deputatul Gheorghe Şoldan, a apreciat că primarul PNL din Dărmăneşti se comportă „ca un boier pe moşie”, întrucât a pus lacătul pe poarta căminului cultural în ziua lansării candidatului PSD la primărie, Gheorghe Voroniuc, fost viceprimar, cu o experienţă vastă în administraţia publică şi cu planuri mari pentru dezvoltarea comunei.

Şoldan a făcut cunoscut că lansarea candidaturii a avut loc duminică după-amiază, la Şerbăuţi, nu la căminul cultural din Dărmăneşti, unde fusese planificată iniţial.

„Deşi cererea fusese depusă din timp, i s-a comunicat de la primărie că locaţia este închiriată, dar realitatea de duminică după-amiază a arătat altceva. Căminul era neocupat. Închis, cu lacăt pe poartă. Aceasta nu este doar o simplă neînţelegere, ci o reflectare a unui sistem care, uneori, îşi uită scopul de a servi comunitatea. Accesul la instituţiile publice pentru un candidat care doreşte să îşi prezinte viziunea şi planurile pentru comunitatea lui nu ar trebui să fie împiedicat. Totuşi, când şeful de la judeţ e comparat cu un voievod de colegi de la Bucureşti, nu mă miră că unora le vine să se joace de-a boierii cu instituţiile publice” a spus Gheorghe Şoldan.

 | Comandat de PSD OJ Suceava, CMF 21240002, executat de CRAI NOU SA, tiraj 1250  

 

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI