Moara

Festivalul-concurs de folclor „Ograda cu dor”, ediţia a XVI-a

Duminică, 26 mai a.c., cu începere de la ora 13:00, la Moara, în ogradă la bădiţa Costan, se va desfăşura cea de-a XVI-a ediţie a Festivalului-concurs de folclor „Ograda cu dor”. Participă grupurile folclorice „Timotheos” (Rădăuţi), „Oştenii” (Suceava), „Ţărăncuţele de la Jahalia”, „Flori de măr” (Râşca), Taraful „Izvoare” (Suceava), „Stejărelul (Cajvana), „Altiţa” (Bilca), „Bilcănaşul” (Bilca), „Obcina Stânişoarei” (Mălini), „Răzeşii” (Mihoveni), „Flori udeştene” (Udeşti), „Clopoţelul” (Comăneşti) şi „Dor” (Moara).

Manifestarea este organizată de Consiliul Judeţean Suceava, Centrul Cultural „Bucovina”, Centrul pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale, Primăria şi Consiliul Local Moara şi Şcoala Gimnazială Moara.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI